Ik kan geen parkeeractie starten met mijn nummerplaat, wat moet ik doen?

Om een parkeeractie te kunnen starten met uw nummerplaat, dient er een correcte koppeling te zijn tussen de nummerplaat en u als gebruiker. U kunt zelf eenvoudig de gewenste nummerplaat koppelen aan u als gebruiker.

  1. Log in via mijnparkmobile.be. Klik onder ‘beheer’ op ‘voertuigen’.
  2. Klik achter de numemrplaat op ‘koppel gebruikers’.
  3. Selecteer in de linker kolom de gebruiker die u wenst toe te voegen, om vervolgens op het bovenste vierkantje te klikken, tussen de linker en de rechter kolom, om de gebruiker te koppelen. Bevestig de verandering door te klikken op ‘opslaan’. Nu kan de gekoppelde gebruiker parkeren met deze nummerplaat via sms of app.

Staat de mogelijke gebruik(st)er die u wilt koppelen nog niet in het account, dan zult u de gebruik(st)er eerst moeten toevoegen aan het account en deze vervolgens koppelen aan één of meerdere nummerplaten.

U kunt ook via de EasyPark app uw nummerplaten en gebruikers inzien, toevoegen en wijzigen. Klik in de app onder ‘account’ op ‘voertuigen’ om gekoppelde nummerplaten te zien en op ‘gebruiker’ om de gekoppelde gebruikers te zien. Dit is alleen inzichtelijk voor de hoofdgebruiker.

Staat u wel gekoppeld aan de nummerplaat, maar kunt u geen aanmelding verrichten, dan heeft dit wellicht een andere oorzaak. Zo kan het zijn dat u een betalingsachterstand heeft opgelopen, welke u eerst dient te voldoen alvorens u een nieuwe parkeeractie kunt starten.

Klik hier voor meer informatie over een betalingsachterstand.

Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken