Hoe werkt parkeren met Parkmobile?

Met EasyPark kunt u eenvoudig en snel parkeergeld betalen via uw mobiele telefoon. Zo betaalt u dus nooit meer teveel en hoeft u niet te slepen met bergen kleingeld. Vergeet de parkeerautomaat en start en stop uw parkeeractie voortaan via de EasyPark app of door het versturen van een sms-bericht. Schrijf u in voor Parkmobile en start direct met parkeren met uw mobiel.

U kunt de EasyPark app en sms door elkaar heen gebruiken. Start bijvoorbeeld een parkeeractie via de app en stop de actie via sms.

Met de EasyPark app:

De EasyPark app kunt u downloaden voor iOS, Android of Windows Phone. Nadat u zich ingeschreven heeft, kunt u direct parkeren met de app:

  1. Parkeer uw auto in een van de bij EasyPark aangesloten steden. Klik hier voor een overzicht van de EasyPark locaties. De eerste keer dat u de app start, dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer dat u de app start, zult u automatisch ingelogd zijn.
  2. Kies een parkeerzone op basis van de gps-locatie op de zonekaart, uit de zonelijst, via handmatige invoer of kies een favoriete zone. Klik op de zone en kies ‘start’ om een parkeeractie te starten.
  3. Bij terugkomst drukt u op ‘stop’ in de app. De parkeeractie wordt vervolgens onder ‘parkeerhistorie’ geplaatst, waar u de totale kosten kunt zien en eventueel een notitie kunt toevoegen.

Via sms:

  1. Parkeer uw auto op straat in één van de EasyPark aangesloten steden. Klik hier voor een overzicht van de EasyPark locaties.
  2. Sms ‘[parkeerzone][spatie][nummerplaat]’ naar 4810 om uw parkeeractie te starten. Bijvoorbeeld ‘ANT1 1abc123’. * De parkeerzone vindt u op de parkeerautomaat en/of het zonebord. De parkeercontroleur ziet aan de hand van uw nummerplaat of u betaald geparkeerd staat met Parkmobile.Heeft u zowel een privé als zakelijk account? Eindig uw bericht met #P voor het starten van een privé parkeeractie. Gebruik #Z voor een zakelijke parkeeractie. Bijv. ‘ANT1 1abc123 #P’.
  3. Als u de parkeeractie wilt stoppen stuurt u ‘Q’ naar 4810.*Heeft u zowel een privé als zakelijk account? Eindig uw bericht met #P voor het stoppen van een privé parkeeractie. Gebruik #Z voor een zakelijke parkeeractie. Bijv. ‘Q #P’.

* U ontvangt altijd een bevestiging van uw actie per sms. €0,15 per ontvangen sms.

Via mijnparkmobile.be:

Elke EasyPark gebruiker heeft de beschikking over een persoonlijke pagina, mijnparkmobile.be. Op mijnparkmobile.be kunt u eenvoudig een parkeeractie starten of stoppen.

  1. Klik op ‘parkeeracties’ onder ‘direct parkeren’. Vul de gebruiker, de nummerplaat en de parkeerzone in en klik op ‘parkeeractie starten’.
  2. Na terugkomst stopt u de parkeeractie door op ‘stop’ te klikken achter de parkeeractie op dezelfde pagina.
  3. Zowel na het starten als na het stoppen ontvangt u van ons een bevestiging.
Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken