Wanneer wordt mijn account verwijderd?

Uw Parkmobile-account wordt automatisch verwijderd als u 18 maanden niet meer hebt ingelogd. Uiteraard informeren u hier van te voren over, zodat u nog op tijd kunt inloggen.

We e-mailen u als u 17 maanden niet meer actief bent geweest. 7 dagen voor de verwijdering krijgt u nog een e-mail ter herinnering. Tot slot informeren we u als uw account verwijderd is. Hebben we geen (correct) e-mailadres? Dan krijgt u bericht via sms.

Log op tijd in voordat we uw account verwijderen.

Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken