Parkeren in Anderlecht

Waarom parkeren met EasyPark in Anderlecht?

  • Start en stop uw parkeeractie eenvoudig via app of sms;
  • Betaal per minuut en enkel voor de werkelijk geparkeerde tijd;
  • Betaal maandelijks achteraf via domiciliëring of kredietkaart;
  • Altijd en overal inzicht in uw parkeeracties en –kosten;
  • Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes;
  • Voorkom parkeerretributies;
  • Geen verplicht abonnement.

Ontdek Anderlecht
Een dagje uit naar Anderlecht? Breng dan een bezoek aan dé bezienswaardigheden in één van de grootste gemeentes van Brussel. Zo kunt u een wedstrijd van Belgische bekendste voetbalclub R.S.C Anderlecht bijwonen of kunt u ervoor kiezen het bekende Erasmushuis, de Sint-Pieter of Sint-Guidokerk te bezoeken. Daarnaast kent Anderlecht verschillende musea waar je veel kunst en cultuur kunt beleven. Bijvoorbeeld het Museum van de Geuze in de ambachtelijke brouwerij Cantillon. Vanuit Anderlecht kunt u ook eenvoudig naar het centrum van Brussel.

Parkeerzones
Er zijn verschillende parkeerzones in Anderlecht. Elke zone heeft zijn eigen kenmerken, bedenk daarom vooraf welke zone het beste past bij uw bezoek aan Anderlecht. In de rode zones kunt u maximaal twee uur parkeren. Deze zone bevinding zicht in het centrum van Anderlecht en is bedoeld voor het winkelend publiek dat kort parkeert. De groene zones hebben een maximale parkeerduur van vier uur en dertig minuten. Deze zones zijn er voornamelijk voor de inwoners van Anderlecht die hun auto in de buurt van hun woning willen parkeren. Met een bewonerskaart kan je onbeperkt en gratis parkeren in de groene zones.

Gaat u naar een voetbalwedstrijd van R.S.C Anderlecht? Ook dan kunt u mobiel parkeren met de EasyPark app. In de parkeerzone rondom het stadion en het Astrid Park kan je het beste parkeren voor een bezoek aan R.S.C.

Word gratis klant Download de app