Wat kost dat precies?

Met EasyPark betaalt u parkeergeld via app of sms tegen de voordeligste tarieven. Kies voor betalen per parkeeractie of kies voor een abonnement afhankelijk van hoe vaak u parkeert per maand. Maak nu uw keuze!

Kosten per parkeeractie: €0,39
Parkeert u minder dan 7 keer per maand? Dan kiest u voor betalen per parkeeractie.

Voorbeeld app-parkeren
U start en stopt de parkeeractie via de EasyPark app (€0,39 transactiekosten per parkeeractie).

Voorbeeld sms-parkeren*
De kosten voor parkeren per sms bedragen €0,15 per ontvangen sms, in totaal €0,39 per parkeeractie aangezien u een bevestiging van het starten en stoppen ontvangt. De transactiekosten van €0,39 per parkeeractie komen bovenop het geldende parkeertarief.

Kosten per abonnement: €2,50 per maand
Parkeert u 7 keer of vaker per maand? Kies dan voor een abonnement. U betaalt maandelijks €2,50 transactiekosten per nummerplaat. U betaalt dan geen losse transactiekosten bovenop het geldende parkeertarief.

pictogram-blauw1Indien u via sms parkeert betaalt u per herinnerings-sms €0,25 en per aan-en/of afmeld sms €0,15.*

Herinneringsbericht via sms
Om te voorkomen dat u een parkeeractie vergeet te stoppen, kunt u gebruik maken van herinneringsberichten. De kosten van een herinneringsbericht per sms bedragen €0,25 per ontvangen bericht. Tevens kunt u van ons ook waarschuwingsberichten ontvangen, de kosten per sms bedragen €0,25 per ontvangen bericht.

Parkeertarief
Het parkeertarief dat u betaalt wordt bepaald door het gemeentelijke retributiereglement.

Nummerplaat
Het toevoegen van een nummerplaat na registratie kost €1.

Betaalmethode
Domiciliëring: geen extra kosten.
Kredietkaart: geen extra kosten.

Prijzen met ingang van 1-4-2014. Prijzen zijn inclusief 21% btw. Bij een zakelijk account zijn de prijzen exclusief 21% btw. LET OP: Voor Antwerpen geldt een abonnement van €1 die u van EasyPark terugkrijgt in de vorm van een parkeerbonus van €1.

* Wanneer u een parkeeractie start of stopt via sms krijgt u altijd een sms terug van ons, ook als de actie mislukt. EasyPark rekent €0,15 per ontvangen bericht, gerekend via uw telefoonnota.